טוב שיש שכן קרוב
את הארוחות הכי טעימות בחיי שלי אכלתי בבתים של אנשים. דודים, שכנים, חברים וקרובי משפחה - אצל כל אחד ואחד מהם פגשתי אוסף מקורי של מאכלים, טעמים, כלים וזכרונות. ואז החלטתי שזה מה שאני רוצה ליצור עבור האנשים שאוכלים אצלי - תחושה של בית.
אני מבשל מאז שאני זוכר את עצמי. אחרי השירות הצבאי החלטתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים, והלכתי ללמוד בדן גורמה ואחר כך בקורדון בלו בסידני. התמחיתי בקונדיטוריה ועבדתי במסעדות העילית של סידני ושל תל אביב.
עם השנים, המיומנויות שלי הלכו והשתפרו אבל הטעם שלי הפך פשוט ובסיסי יותר. בכל מנה שאני מכין אני מחפש את האיכות הזאת - שגם בפעם הראשונה שאני אוכל אותה אני מרגיש שהיא איתי כל החיים.
השכן הוא המטבח שלי כבר יותר מ-13 שנים, אבל הוא הרבה יותר מזה. הוא מרכז שכונתי, שבו אנחנו מארחים את הלקוחות שלנו בדיוק כמו שאנחנו אוהבים שמארחים אותנו - בחיוך, באכפתיות וברוחב לב.
מה שאני הכי אוהב זה להאכיל אנשים. אני נהנה מכל השלבים של התהליך הזה, ואני מקווה שתהיו שותפים להנאה הזאת בכל ביקור שלכם בשכן.